Saturday, July 4, 2009

lørdag 04.06's herligheter

Vi startet lørdagen meget bra med en tur innom Strandtorget der vi fikk kjøpt oss litt diverse ting....;)Så ble det en tur bort til statoil for å se om vi så igjen noen av de lokale rånerne, men de var da ikke å se, i stedet vi fant et busslass med ungdommer som var mer enn nok ivrige etter å få et nøkkelknippe hver..... Med en sånn spennende morgen måtte resten av dagen bare bli bra...... Vi fortsatte ferden oppover mot Trondheim, med stopp innom country festivalen på Vinstra.Etter vi fikk kjøpt oss cowboy hatter og satt på en skive med county musikk så var vi klare for festivalen...Vi ble meget godt mottatt av crewet, og fikk en av de ansatte til å svinge oss noen kast inne på området i mens vi stod på planet..
Etter en skitten tur inne på området følte vi for å ta oss en dukkert, så det passet bra att området hadde en egen pool,
Dessverre ble det ingen bilder av svømme turen vår, men lover andre bilder av oss En kjempe takk til crewet på Vinstra, for super service og en stemningsfull plass..:)Videre oppover stoppet vi innom Otta, der vi traff på en del kjente ansikter....kjempe koslig att dere kom en tur ned å hilste på oss, sånt liker vi...;)Vi reiste så videre med en god følelse av å ha gledet to skjønne barn med litt klær og en nøkkelring hver.......Før vi kom oss helt opp på Dovrefjell måtte vi selvfølgelig innom Dombås en tur, der ble det photoshoot med vår eldre søster som bosatte seg der for en stund siden..... Hyggelig....;)






På ferden over Dovre Fjell fant vi ut at vi skulle hjelpe politiet litt og utrførte dermed en farts kontroll. Rebecca dro på seg en gul vest, stilte seg ute i veien for å dirigerte biler inn til meg som stod lengere inne på rasteplassen delte ut flyers og nøkkelringer....Ikke alle dette falt i god jord hos, men takk til de som tok dette veldig sporty.. spesielt semi trailer sjåføren som kom til siden.........tihi........































1 comment:

  1. Å jo da, det ble tatt bilder av svømmeturen på vinstra. Kjenner både fotografen og var vel med på ett av bildene...men spørs om de flotte damene ikke var fornøyde med bildene;) Gøy var det i alle fall og god tur videre jenter:)

    ReplyDelete